SSV Haaglanden

Kerketuinenweg 29
2544CV Den Haag
070-4020506

Maan-/Woens-/Donderdag tussen:
16.30(17:00) en 19.00 uur gesloten.

Maandag  12:00-23:00
Dinsdag  12:00-17:00
Woensdag  12:00-23:00
Donderdag  12:00-23:00
Vrijdag  19:00-23:00
Zaterdag

 10:00-17:00

Zondag gesloten
Feestdag gesloten

 

 

 

 

 

 

 


Noordhaghe bezoek deze site

This site uses Cookies !
All members are aware already, are you ?

ssv Haaglanden

Onze schietvereniging bestaat vanaf 1998 en was gevestigd op Waldorpstraat in Den-Haag. Na vijf jaar moesten wij verhuizen wegens de sloop van ons pand en vonden we op de Kerktuinenweg in Loosduinen een mooie locatie voor de schietvereniging.

Deze kelder (Schietkelder) is een zeer goede locatie voor een indoor schietbaan.

schietbaan

 

De indoor schietbaan met 8 schietstands met automatisch schijventransport. De banen zijn 25 meter lang, met een goede luchtverversingsinstallatie, optimale LED verlichting en milieuvriendelijke kogelvanger. Op de schietbanen kunnen alle pistool-, revolver- en geweerkalibers geschoten worden op afstanden van 10, 15 en 25 meter.

 

onze vereniging

De schietvereniging is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote schietclub. Er kan bijna de hele week bij ons geschoten worden, ook overdag vanaf 12:00 uur. Bij onze schietvereniging schieten veel recreatieschutters maar wij hebben ook wedstrijdschutters. Sommigen schieten ook internationaal NPSA (IPSC). Deze ploeg schutters is zeer fanatiek, zij schieten elke dinsdagavond. De Schietvereniging heeft meerdere  schietsportwedstrijden per jaar waar de sportschutters  (leden) aan mee kunnen doen. Sinds een paar jaar is er ook een uitgebreide interne cometitie. Deze is verplicht voor leden. Mensen die interesse hebben in de schietsport zijn altijd van harte welkom op onze vereniging. Op onze contactpagina vindt u meer informatie.

 • Onze schietvereniging schiet op 25 meter banen , er kan op verschillenden afstanden worden geschoten ( 10 meter, 15 meter, 25 meter).
 • De schietkaarten worden automatische met de transporteurs naar de verschillende schietafstanden gereden. De schutters hoeven niet de schietbaan op om de schietkaarten te tellen of om de kaart te vernieuwen, dit vergroot de veiligheid op de schietbaan.
 • Wij schieten met klein- en grootkaliber. Pistolen, revolvers en geweren.
 • Geweren in handvuist kalibers daar kan ook mee worden geschoten op de schietbaan 25 meter schietbaan.
 • Schutters van anderen schietvereniging kunnen ook gebruik maken van onze schietbanen wel een schietboekje of verlof en KNSA pas meenemen.
 • Schutters van een anderen schietclub kunnen ook gebruikmaken van onze clubwapens,wel moeten zij dan schieten met munitie van de club (hulzen erna inleveren).

 • Ook is elke Sportschutter lid bij de KNSA ( verplicht ) KNSA - Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie .
 • De beginnende schutter gaat onder begeleiding van een instructeur mee tot hij is afgestempeld op zijn vuurveiligheid en kan dan pas zelfstandig gaan schieten.
 • Men wordt eerst aspirant lid voor een half jaar. Tijdens deze periode wordt u geballoteerd. Bij wederzijds vertrouwen wordt u volledig lid. Tijdens het aspirant lidmaatschap en het eerste jaar van uw volledige lidmaatschap schiet u alleen met klein kaliber vuurwapens of (zo u wilt) met lucht.
 • Deze Veiligheid wordt voor drie wapentype afgetekend: Pistool, Revolver en Geweer. 
 • Bij gebruik van de Clubwapens moet na het schieten, de lege hulzen weer worden ingeleverd.

 

Voor informatie over onze schietvereniging kunt u langs komen op onze openingtijden.

 

Tot ziens op de schietbaan

Contactformulier

ssv Haaglanden.
Postbus 43105
2504 AC  Den Haag
070 402 05 06

info@ssvhaaglanden.nl
Nieuw KNSA Certificaat: